Kapela a Hayley v žebříčcích

15. 8. 2011 | Autor: | 1 x komentář |

  • Hudební kritik Dan Acquilante sestavil pro web nypost.com žebříček 40 nejlepších cover písní za poslední desetiletí (v žádném konkrétním pořadí) a umístil zde i Paramore s „Use Somebody“ – originálně od Kings of Leon (předvedli ji při návštěvě BBC Radio 1).

Paramore, „Use Somebody“ (Kings of Leon): Jednoduchost je v srdci Paramore verze. Když řinčivé kytary doráží na zemitý hlas Hayley Williams, je to tak dobré, že vám ani nevadí, že píseň ztratí tu dovednost pro halovou vznešenost, co mají Kings of Leon.


 

  • Server popdust.com vytvořil svůj žebříček 40 největších pop star a Hayley se nám usadila na 28.pozici.

Že tady Hayley Williams prezentujeme jen pod jejím jménem by ji zřejmě naštvalo. 22-letá Williams je frontwoman Paramore – kapely, kterou vytvořila jako teenager a která je jednou z posledních jistot, když přijde na punkovou energii v mainstreamovém rocku. Williams opakovaně reportérům připomínala, že „Paramore is the band“, ale to, že se stala ústředním bodem v médiích, když se mluví o Paramore, není proto, že je zbytek kapely jen banda anonymních pop studiových týpků. Je to proto, že její divokost na pódiu a  hlasové možnosti typu šeptat-při-nářku (vzácnost v pop-punku/emo/v čemkoliv, co to Paramore hrají) by vyčnívalo ve kterékoliv kapele.

 

 

Komentáře ke článku “ Kapela a Hayley v žebříčcích ”

  1. roxanne

    já tuhle coververzi naprosto miluju..líbí se mi víc než originál..no taky jsem ji slyšela dřív, to vždycky hraje roli:)

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com