Hayley Williams hostuje na nové verzi písně „Bury It“ kapely Chvrches

10. 6. 2016 | Autor: | 2 x komentář |

bury it chvrchesHayley Williams na svém účtu na Twitteru ráda rozdává chválu do všech stran. V minulém roce fanouškům doporučovala novou desku skotské kapely Chvrches. Obě strany se nakonec daly do řeči, až z toho vzniklo vystoupení v Nashville, kde si Hayles zazpívala se zmíněnou skupinou píseň „Bury It“. Chvrches se objevili i na plavbě Parahoy a Lauren Mayberry se svou oblíbenkyní si duet zopakovaly. Teď fanouškům připravily překvapení – singl Bury It nyní oficiálně vychází v nové verzi s vokály Hayley Williams! Oficiální video s textem a výbornou grafikou od britského kreslíře Jamieho McKelvie je zde:


Song měl premiéru 9. června na BBC Radio 1 a při té příležitosti moderátorka Annie Mac zpěvačky po telefonu i vyzpovídala. Obě uvedly, že se vše povedlo takovou přirozenou cestou a Hayles si chválí i fakt, že už společně s Lauren písničku zpívaly, protože se nyní v hudebním průmyslu často nahrávají vokály pro cizí písně a daného interpreta člověk v životě nepotká.

Skvělou společnost na Parahoy si Chvrches pochvalovali i v nedávném interview pro Hollywire. Skvělý zážitek doplňovala milá atmosféra, kterou tvořili jak fanoušci, tak veškeří zúčastnění muzikanti. A zpívat s Hayley Williams? Prý je to jednoduché, vždyť je to podle Lauren jen jedna z nejlepších zpěvaček současnosti.


 Kdo by si chtěl Chvrches poslechnout živě, má příležitost právě toto léto přímo v České republice. Kapela vystoupí na festivale Rock for People.

 

Komentáře ke článku “ Hayley Williams hostuje na nové verzi písně „Bury It“ kapely Chvrches ”

  1. Hello World! https://national-team.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=15009abc75af7cdb3f9708afbd7f0682

    wqnh38

  2. You got 58 742 US dollars. Get =>> https://script.google.com/macros/s/AKfycbx4N0IwV9OrUglxJpMuQLFTZzqUTdrDf2DT_Sm43XJfG8wuPqPWutN8Uf4uH_nEMu6yuQ/exec?hs=15009abc75af7cdb3f9708afbd7f0682&

    kqax7l

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com