Směr Los Angeles

29. 1. 2012 | Autor: | 6 x komentář |

Asi takto je nazván nový článek kapely na paramore.net! Konečně o nich opět máme řádné info a že je teda zásadní!!! Paramore se od posledního koncertu rozhodně neflákali, jak si někteří mohli myslet, ale pilně pracovali. Nyní mají zdá se nachystán ten pravý materiál pro 4.desku a míří přímo do Los Angeles! A koho berou s sebou???

No přece nás všechny! 🙂

Směr Los Angeles
Takže…Už jsou to asi 4 měsíce, co jsme vám psali. Trapas! Ale upřímně, ten „čas-mimo“ je tím nejdelším obdobím, co jsme kdy pro desku vyčlenili od roku 2005, kdy jsme strávili pár týdnů tvorbou prvního alba.

Ale nic si nenamlouvejte. Nebyly to jen párty a žádná práce!

Chceme, abyste věděli, že příští týden míříme do Los Angeles na setkání s kupou vážně skvělých producentů. A my vás – v podstatě – bereme s sebou, abyste pomohli nalézt toho pravého, který nám pomůže vytvořit čtvrté studiové album.

Takže s sebou vezmeme kameru – na schůzky s producenty, posezení v hotelu a na všechna dobrodružství v LA. Pokud jste to nevěděli, teď to víte, příští týden je pro nás velice důležitý a jsme nadšeni, že můžete být jeho součástí.

Uvidíme se v Los Angeles.
-Paramore

 

Komentáře ke článku “ Směr Los Angeles ”

  1. Hayla

    To je úúúžasná správa!!! 🙂

  2. Janča

    Už aby bylo CD na světě 🙂

  3. Rosie

    ALKSJHFDAKLSJDHNFCVHXLAKCHDFLMAKHNSFCJSANCKSDJHBVFNCMXNCFBQWERTZUIOPŮELFDKMNVBYCV SAM,FCHGSNFXAFVBSDNMKlHGFEJDSASDFGHJKLDSTFREIUWZ BUDE TO BOŽÍ! TĚŠÍM SE NA TY VIDEA Z L.A.! A SAMOZŘEJMĚ NA NOVÉ CD KONEČNĚ :))

  4. tom

    absolutni parada!!!diky za info…

  5. Dinka

    skvělá zpráva 🙂

  6. Ell

    Ou jééé ♥ :))..

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com