Taylor a Hayley na MusInk 2012

5. 3. 2012 | Autor: | Bez komentářů |

Několik fotografií už jsem zveřejňovala a tady se nám objevily další – všechny ze stejné akce a to z hudebního a tetovacího festivalu MusInk 2012 v Orange County. Tentokrát profesionálnější provedení a i se vzkazem od Hayley:

Včera jsme byli na MusInk festivalu v Orange County a potkali jsme tuhle skvělou slečnu…s úžasným Paramore tetováním! Je to útržek lístku na Paramore na jejím pravém předloktí! Tajně toužím po tom samém, ale myslím, že by to bylo asi divné. -Hayley

EDIT: Fotograf Nate Smith zveřejnil na svých stránkách další kupu fotek a mezi nimi je také Hayley a Taylor. Zachytil tvorbu Tayova tetování a také se ve článku o festivalu zmínil šílené pozdvižení okolo těchto fotek:

Ještě bych měl zmínit, že se na festivalu objevili Hayley Williams a Taylor York z Paramore, přišli se podívat na přítele Hayley z New Found Glory. Párkrát jsem je vyfotil a pak si v neděli Taylor nechal udělat Sailor Jerry tetování u Dana. Pár fotek jsem zveřejnil na svém tumblr a jakoby najednou internet vybouchnul. Na twitteru je zřejmě asi 2000 účtů věnovaných Paramore. Je to tak nějak šílené.

Jelikož dlouho nebylo o Paramore slyšet, opravdu se fotografie šířily neuvěřitelnou rychlostí. Tady je zbytek zmiňovaných snímků:

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com