Rozhovor s Taylorem pro Hitz.fm

20. 2. 2013 | Autor: | 1 x komentář |

Během návštěvy v Malajsii, chvíli před koncertem, poskytl Taylor rozhovor pro Hitz.fm. Tento rozhovor byl oproti těm nedávným poněkud odlišný, moderátor se totiž ptal na poměrně neobvyklé otázky. Ptal se Taylora, jak se cítil, když se stal oficiálním členem a zeptal se ho také na jeho přítelkyni. Taylor přiznal, že je svobodný a k mání. Přeložený rozhovor i s Taylorovými požadavky na jeho přítelkyni naleznete v celém článku.


Překlad: michelle

Nejprve se zdraví a moderátor Taylora představuje

Ty ses do kapely přidal v roce 2007, po odchodu Huntera Lamba. Jaké to bylo?

Bylo to super. Hunter je můj velmi dobrý přítel, takže to bylo trošku divné, ale jinak úžasné. Miluju to, že můžu být v téhle kapele. Nikdy by mě nenapadlo, že budu v rockové kapele, takže mě to trošku překvapilo, ale miluju to. Stále si na to zvykám.

Co tě inspiruje? Jaké jsou tvé oblíbené kapely? Co posloucháš?

Vlastně moje nejoblíbenější kapela je právě teď slyšet (ozývají se bicí) – mewithoutyou. Je to už dlouhou dobu má oblíbená kapela. Mám ale také rád Radiohead, Björk (další interprety bohužel nerozumím)

Můžeš nám říct něco o vašem posledním singlu „Now“? Jak to přišlo, jak dostal své jméno?

Já jsem prostě začal hrát nějaký kytarový riff a Hayley se to líbilo. Byla to taková část psaní, kdy nerozumíte, jak se to děje a odkud je všechna ta inspirace. Prostě se to děje. Tahle píseň byla tak trochu hotová už předtím, než jsme to věděli a ten nápad předtím, než to vidíte a než vás to osloví. Já nevím…myslím…Já nevím. (směje se)

Jeden z nejčastějších dotazů zní: Je Taylor volný? Je k mání?

Jsem single a k mání. Ano.

Fakt?

Ano.

Jak by měla vypadat perfektní žena, se kterou bys chtěl randit? Řekni mi tak tři věci, které musí mít, aby tě zaujala.

Já nevím. Myslím, že by měla mít…stále se na to snažím přijít. Nikdy jsem neměl opravdu vážnou přítelkyni, ale musí být sladká, roztomilá…já nevím, to jsou věci, které by řekl kdokoli jiný. Musí to být dobrý člověk, musím ho mít rád…Já nevím.

Loučí se

 

Komentáře ke článku “ Rozhovor s Taylorem pro Hitz.fm ”

  1. Luf.

    Bere mě jak u tý poslední otázky říká to „cute“ :‘) :DDD

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com