Vzkaz od Hayley

7. 5. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

O zrušeném koncertu v Salt Lake City jistě víte (článek zde). Hayley je to všechno velmi líto a sepsala zprávu, ve které vysvětluje, proč byl koncert v Salt Lake City zrušen a jak se teď cítí. ,,Začalo to minulý týden, když jsme měli hrát u Conana…A já jsem se vzbudila a bylo mi opravdu zle. Myslela jsem si, že je to jen bolest v krku, ale nechtěla jsem riskovat, že se nebudu cítit dobře na naši vlastní show, takže jsme to zrušili.“ Více se dozvíte ve vzkazu, který si můžete přečíst v angličtině na tomto odkazu, v celém článku je překlad.

Ahoj všichni,

Nejprve… Salt Lake City, je mi moc líto, že jsme museli zrušit náš koncert. Není moc věcí, kterých lituji víc, než když zklameme naše fanoušky. Rušení koncertů je pro nás všechny velká věc a já jsem se moc snažila přes to přejít, ale bohužel to pro mé zdraví nebyl ten nejlepší nápad. Zrušení bylo posledním řešením a já se ještě jednou omlouvám, že k tomu došlo.

Možná se můžu rychle pokusit vysvětlit, co se děje, takže to uslyšíte přímo ode mě. Začalo to minulý týden, když jsme měli hrát u Conana…A já jsem se vzbudila a bylo mi opravdu zle. Myslela jsem si, že je to jen bolest v krku, ale nechtěla jsem riskovat, že se nebudu cítit dobře na naši vlastní show, takže jsme to zrušili. Zůstala jsem doma a dala jsem si nějaké jídlo a samozřejmě jsem z toho dostala otravu…Protože, proč ne? Pro vaši představu to bylo jako scéna z The Exorcist, kde vrhá zelené zvratky a je to velmi násilné. Skončilo to tím, že mi to popálilo krk a začalo mě v nem znovu bolet. Aby toho nebylo málo, pár dní nato jsem se vzbudila s tím, že jsem chytla nějaký virus, což je to, s čím se vypořádávám teď.
A tady to máte. Očividně to nebyl můj týden. Přeji si, aby má nemoc neovlivnila mnoho lidí a znovu se strašně omlouvám všem, které jsem zklamala tím, že jsem večer nevystoupila.

Díky všem, kteří mi v průběhu týdne poslali zprávy k uzdravení nebo jakoukoli podporu. Jsem tak vděčná, že nás hudba spojuje.
Brzy naviděnou.
Hayley

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com