Hayley o chystaném turné

26. 7. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Na začátku tohoto týdne byla zveřejněna novinka o severoamerickém turné, které odstartuje na podzim tohoto roku. Měla by to být opravdu velkolepá záležitost a Paramore chystají pro své fanoušky spoustu novinek. Kapela se podívá od „rodného“ Nashville přes kanadský Montreal či Toronto až do Kalifornie. Na této pouti ji budou doprovázet skupiny Metric a Hellogoodbye. Právě o těchto dvou jménech a také o dalších detailech o chystané show promluvila Hayley skrze e-mail pro MTV. Známý reportér James Montgomery (píše o všem, co se týče Paramore, uváděl např. MTV: Last Word) se opět ujal své role a ve článku představuje několik nových prvků, na které se lidé mohou od října do listopadu na některém z koncertů těšit.

Bylo již prozrazeno, že se částečně práce na produkci celé show ujal i Jeremy Davis a také se nejspíše dočkáme nově sestaveného setlistu. Hayley dále zmiňuje, o co se budou zejména při koncertování snažit, jakou atmosféru chtějí vytvořit a také, že na severoamerické turné 2013 fanoušci jen tak nezapomenou. Kompletní překlad jejího vyjádření naleznete v celém článku.

Hayley o výběru předskokanů:
Záleží to na atmosféře, kterou chceme vytvořit. Naše nové album pro nás představuje mnoho věcí, ale zejména hnutí. Ať to znamená pohyb kupředu, přenesení se před něco nebo jen pohyb vlastního těla, vše je to o sebe-osvobození a vytvoření volnější verze osoby, kterou jste vždy byli. Takže kapely, které vezeme na turné, jsou takové, které podle nás představují právě tyto věci.
Metric tvoří druh muziky, u které si řeknete… „Cítím se nekonečně!“ A Hellogoodbye vždy dělali hudbu, která působí oslavně a významně. Na podzim vyjde jejich nová deska a já ji prácvě teď poslouchám. Rozhodně udělá hodně lidí šťastnými!

O turné:
Vždycky chceme překonat to, čeho už jsme dosáhli… tohle bude turné, o které jsme už nějakou tu chvíli snili a jsme nadšení, že ten sen můžeme uskutečnit. Chci si toto turné zapamatovat jako to, které pro nás změnilo hru, ve smyslu nás jako kapely hrající živě.

O produkci:
Nejdůležitější je pro nás zůstat rockovou kapelou a udělat show, která se rozhodně nespoléhá jen na produkci. Ale i tak se hodně těšíme, protože budeme přidávat hodně produkčních elementů, které jsme nikdy dříve nezkoušeli. Popravdě to má pod palcem Jeremy a právě on a chlápek, který je jedním z nejlepších v tomto oboru, se starají o většinu produkce a rozložení pódia. Celé to pro nás bude novinkou, takže vím, že to bude nové i pro naše fanoušky, nehledě na to, kolika koncertů už se zúčastnili.

O fanoušcích a koncertech:
Upřímně milujeme menší koncertní místa a rozhodně skočíme po každé příležitosti hrát v upoceném klubu, ale mám pocit, že naše muzika a show je střižena na větší prostranství. Našim úkolem je neustále myslet i na lidi, kteří stojí až úplně vzadu. Ve smyslu, že opravdu hrajete i pro ty, kterým se nedíváte vepředu přímo do očí… Budeme tvrdě pracovat na tom, aby tyto koncerty naplnily stadiony a byly opravdu speciální.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com