Brazílie, Rio de Janeiro (25/7/2013)

28. 7. 2013 | Autor: | Bez komentářů |

Po menších zemích se Paramore na turné vrhli na dlouhou „prohlídku“ Brazílie, kde jejich pouť začala 25.července v HSBC Aréně v Rio de Janeiru a končí až 4.sprna v Porto Alegre. Tyto koncerty bývají tradičně jedny s největších a nejšílenějších, zejména díky vášnivosti jihoamerických fanoušků, na kterou poukázala několikrát v rozhovorech i Hayley. Jedním z takových je i interview pro brazilský server Virgula Musica, které Williams poskytla přes e-mail. Zmiňuje zde dále například přístup kapely k další tvorbě nebo k úspěchu, který momentálně prožívají s novou deskou. Kompletní překlad je dostupný v celém článku.

Jednotlivá data následujících koncertů naleznete u nás v sekci Tour a fotografie z aktuální show se opět objeví na FB.

Brazilské publikum šílí po Paramore, čemu toto připisujete?
Živí nás vášeň pro muziku a tu reprezentují brazilští fanoušci. Jsme dokonalý „pár“.

Jak na vás působí brazilská rocková hudební scéna? Znáte nějaké místní kapely?
Popravdě toho moc o brazilské scéně nevím. Ale je určitě skvělá. Hodně fanoušků zde má očividně rádo rozmanitou muziku. Cokoliv punkového, místní hardcore kapely…
Ačkoliv hrajeme občas pop, užívají si ho i lidé, poslouchající tvrdší muziku. Ikdyž občas rádi napíšeme popové písničky, rádi sami sebe bereme jako bandu rockerů. Až na to, že já se i usmívám. *smích*

Hra, kterou jste vypustili při zveřejnění klipu k písni Anklebiters, ukázala vaši geekovskou stránku. S tím nápadem jste přišli vy?
Ano, vždycky jsme chtěli vydat videohru. Možná chystáme i něco dalšího. Jsme nerdi a pokud jste to o nás ještě nevěděli, brzy to zjistíte.

Stránka VideoStatic vydala prohlášení o vašem novém singlu. Co můžeme od Ain’t It Fun očekávat?
Bez komentáře! Počkejte si na překvápko.

Ačkoliv Paramore ovlivňují různé žánry, je tu nějaký, kterým jste se ještě nezabývali a chcete ho v budoucnu využít?
Momentálně jsme otevřeni čemukoliv. Učíme se zkoušením a chybami, je lepší mít otevřenou mysl všemu a nijak se v kapele neomezovat.

Co se v kapele koncepčně a esteticky změnilo?
Podle mě je největší změnou to, že prostě stárneme. Koncepčně, máme koncept. Jsme jednoduše malá skupinka přátel, kteří spolu hrají muziku, kterou milují a budeme takto pokračovat.

Co momentálně podle vás „letí“ v muzice?
Neposlouchám rádio, takže si nejsem jistá, jestli opravdu vím, co většina lidí považuje za „in“.

Vaše eponymní album Paramore, které bylo vydáno letos, debutovalo v Americe na 4.místě v žebříčku Billboard. Také dosáhlo vysokých pozic ve Velké Británii, Irsku, Austrálii, na Novém Zélandu, v Brazílii, Argentině a Mexiku. Coto pro vás znamená a co vás tam dostalo?
Znamená to dvě věci: zaprvé, jsme v kurzu. Zadruhé, naši fanoušci jsou stále lepší než kteříkoliv jiní.

 

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com