Hilton Play, New York (23/2/2015)

24. 2. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

10384532_990301024322957_3066422154366724712_nHayley, Jeremy a Taylor včera vystoupili za doprovodu Justina Yorka, Jona Howarda a Aarona Gillespie v Conrad Hotel v New Yorku. Jedná se o první show letošního roku a zároveň první koncert ze série celosvětových vystoupení v hotelech Hilton. Setlist byl oproti klasickému turné zkrácen, i tak bylo ale toto vystoupení výjimečné. Pod pódiem totiž nebyly žádné bariéry, a tak se mohli fanoušci dostat ke svým idolům mnohem blíž. Hayley se také pochlubila svým zásnubním prstýnkem, který hrdě nastavovala fotoaparátům.

Ještě před koncertem se však Paramore setkali s nadšenými fanoušky v rámci Meet & Greet, kde rozdali spoustu podpisů a vzniklo několik společných fotografií. Setlist naleznete níže, na fotografie se podívejte v naší facebookové galerii.

edit: Hayley, Jeremy a Taylor poskytli před začátkem svého vystoupení rozhovor pro MTV. V celém článku se můžete podívat na dvě videa, kde Hayley hovoří o ocenění Grammy a o svém svatebním playlistu. Možná budete překvapeni, ale Hayley prý ani netušila, že je první ženou od roku 1999, která tuto cenu získala, dozvěděla se to až od fanoušků prostřednictvím twitteru. Zároveň podotýká, že je to veliká škoda, protože zná spoustu velmi talentovaných žen, které by si ocenění zasloužily. A co Hayleyin svatební playlist? Nikdy prý nebyla ten typ, co by měl vysněnou svatbu a potřebu plánovat, takže se učí až teď a ví, že to bude zábava.

Setlist:

Still Into You
That´s What You Get
For a Pessimist I´m Pretty Optimistic
Ignorance
Decode
The Only Exception
Proof
Brick by Boring Brick
Hate To See Your Heart Break
Last Hope
Misery Business
Ain´t It Fun



 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com