Kapela Copeland hovoří o koncertních začátcích Paramore

23. 4. 2015 | Autor: | Bez komentářů |

paramore 2004Ne každý fanoušek může říci, že zná Paramore od samého počátku. Floridská kapela Copeland ale měla to štěstí, že si právě tuhle partu z Tennessee vybrala jako předskokana pro své turné v roce 2004. A jak vzpomíná jejich zpěvák Aaron Marsh, těch pár teenagerů si rozhodně umělo získat své publikum. O tomto zážitku se zmiňuje v rozhovoru pro lokální deník The Ledger, který oslavuje návrat skupiny do rodného města Lakeland.

„Paramore nás na to turné (Writing The Future, pozn.) v podstatě pozvali. Rád se vytahuju tím, že právě Paramore hráli svůj první koncert v životě jako předskokani Copeland. Bylo to v Nashville v malinkém zapadlém baru s názvem The End. Ani netuším, jak se tam dostali, protože v té době jim bylo tak 14, 15 let. Byli vážně mladí. Naprosto zaváleli a udělali na nás neskutečný dojem, tak jsme je nakonec vzali na celé turné. A pak už jsme jen sledovali, jak mění hudební průmysl.“ – Aaron Marsh

Paramore se rozhodli vrátit svým idolům laskavost, a tak právě Copeland budou předskokany na sérii koncertů Writing The Future, které začínají 27.dubna v Georgii.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com