Kapela Copeland vzpomíná na začátky a turné s Paramore

14. 5. 2016 | Autor: | Bez komentářů |

copelandDruhého května tohoto roku to bylo již 12 let od prvního koncertu Paramore, který proběhl v jejich domovském Nashville. Předskakovali tehdy kapele Copeland, která se nadlouho stala pro tehdejší pětici z Tennessee hudební modlou. Minulé jaro si prohodili role a při Writing The Future turné opět sdíleli pódium. Právě při této sérii koncertů vzpomínali členové Copeland i na začátky s nyní mnohonásobně slavnějšími Paramore. Při letošní květnové návštěvě Singapuru si je odchytl online magazín Popspoken a kluci prozradili ještě něco navíc.

Minulý rok touhle dobou jste byli na Writing The Future turné s Paramore. Jak byste popsali vztah Copeland a Paramore?

Steph: Jako dlouhotrvající.
Bryan: Ještě než se vůbec jmenovali Paramore, hráli jako předkapela s námi. Bylo to v Nashville ve fakt malém klubu. Myslím, že Hayley bylo tak čtrnáct. I tehdy jste mohli poznat, že bude hvězdou, že se všichni stanou velkým jménem. 
Aaron: Vzali jsme je na jejich první americké turné a prostě za ta léta zůstávali v kontaktu. Jezdili s námi opravdu mladí a snažili se dosáhnout naší úrovně, ačkoliv my sami jsme nebyli tak velcí. Nakonec nás Paramore dalece předstihli, ale mám pocit, že nás pořád berou jako jejich vzory, což je od nich strašně milé. 

Na co nejraději z Writing The Future turné vzpomínáte?

Steph: Když jsme hráli v Dolby Theatre, kde se předávají Oscaři. Je to asi jedno z nejhezčích divadel, ve kterém jsme hráli. 
Bryan: Mělo to jiný nádech. Copeland jsou jemnější a více melodičtí, takže když mohli fanoušci sedět a jen se dívat, bylo to fajn. Než přišli Paramore a všichni vyskočili na nohy. 
Aaron: Zajímavé bylo hrát ve všech těch divadlech uzpůsobených pro opery a symfonických halách. Byly tam sedačky, takový jiný druh zážitku. Většinou když jste předkapelou, lidé tak nepohodlně postávají. Ale tady se mohli hezky usadit. Super byly také všechny ty smyčcové nástroje, co byly na pódiu právě v symfonických halách.

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com