Zac Farro hovoří o údajném návratu k Paramore

5. 7. 2016 | Autor: | 2 x komentář |

CkX8eYvXEAAtz-yParamore tvrdě dřou na svém novém albu, což dokazují fotografie na jejich Instagramu a Twitteru. Na těchto fotografiích se začal velmi často objevovat bývalý člen kapely Zac Farro, což okamžitě rozvířilo spekulace o jeho trvalém návratu ke kapele. Hayley ani Taylor na dotazy fanoušků ohledně Zacova návratu nereagovali, mlčení teď prolomil sám Zac. Co tedy na fotografiích ze studia dělá? Proč se teď objevuje v blízkosti Hayley a Taylora? Zac v nedávném rozhovoru pro idobi na všechny tyto spekulace poskytl odpověď.

Požádali mě, abych na jejich album, na jejich nové album, nahrál bicí. Tak to [Hayley Williams] dala na Instagram a webové stránky kapely. Není to vtip, jsem zpátky jen kvůli nahrání bicích na jejich nové album, a souběžně s tím pracuji na HalfNoise. Tak to je, a nic víc v tom teď opravdu není.

Nikdo se na to doopravdy neptal, protože jsem je od té otázky tak nějak odrazoval, ale dělám na HalfNoise – to je moje kapela. Požádali mě, abych jim nahrál bicí, odpověděl jsem: ,,Ano, samozřejmě!“ Vždy jsme byli přáteli. Ano, bylo to trochu divné kvůli mému odchodu z kapely před několika lety, ale ty věci už tam nejsou, mezi námi není nic zlého a všechno to bylo skvělé a zábavné.

 

Komentáře ke článku “ Zac Farro hovoří o údajném návratu k Paramore ”

  1. Сообщаем,на вашу почту подтвердили подарок. Пройдите по ссылке >> https://forms.yandex.com/cloud/63147fd81a862292755fbcc5/?hs=cc3b553d093ea9af6c9433b53ad00797&

    koic4a

  2. Hello World! https://national-team.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=cc3b553d093ea9af6c9433b53ad00797

    nfl0nk

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com