Hayley vypouští do světa vlastní značku barev na vlasy

6. 3. 2016 | Autor: | Bez komentářů |

good dye young josh dunOd prvotního nápadu uplynulo více než čtyři roky a březen 2016 se konečně stává měsícem, kdy můžeme oslavit tuto novinku. Hayley Williams společně s jejím kamarádem a stylistou Brianem J. O’Connorem zveřejnili svůj projekt, a to značku barev na vlasy! Pod kreativním názvem Good DYE Young, kde tak zaměnili tradiční „die“/“zemřít“ za „dye“/“barvit si vlasy“, se skrývají měsíce a měsíce práce, které ale podle Hayles rozhodně stály za to.

Nikdy jsem nic nezaložila, až na kapelu… Ale asi před čtyřmi roky jsem se rozhodla, že zkusím založit společnost zaměřenou na barvy na vlasy. Udělala jsem hodně chyb, naučila jsem se spoustu super byznys hatlamatilky… A přes všechny ty zkoušky a přešlapy jsem si uvědomila, že barvení vlasů je umění A věda. Rozhodně to všechno stálo za to a teď vám mohu říci, že GOOD DYE YOUNG je tady, je drsná a konečně se něco děje! Už můžu šťastně barvit! xx
Hayley //GDY

O projektu jsme za poslední léta slyšeli několikrát. V příspěvku z roku 2014 Hayley krátce uvedla, že se její řada barev na vlasy už slibně rozvíjela, ale projekt nakonec padl. Téměř před rokem již byla optimističtější a mluvila o finalizaci  kolekce. Ale až letos, kdy se dostaly na online vlny fotografie Hayley společně s jejími přáteli (níže), kteří měli všichni zářivě obarvené vlasy, se začalo spekulovat o reálnějším obrazu Good DYE Young. Oficiální stránky nové značky slibují více informací v následujících několika týdnech.

Kdo se těší, až bude moci vyzkoušet některou z GDY barev?

good dye young

 

  Přidej komentář

Pokud chcete mít vedle komentáře vlastní ikonku - avatar, nahrajte ji na Gravatar.com